Våra bröllop är planerade med kärlek och uppmärksamhet in i minsta detalj. Oavsett budget så lovar vi att er speciella dag kommer att blir vacker, romantisk, minnesvärd, välplanerad, prisvärd och stressfri. 

Vi skräddarsyr bröllopsarrangemanget efter era önskemål. Om ni vill ha en enkel ceremoni på rådhuset, ett romantiskt strandbröllop, Kastri island, nationalparken i bergen, en båtcermoni eller kanske viga er utanför ett grekiskt kapell? Vill ni ha ett bröllop på tu man hand eller fira med många gäster? Det är helt upp till er. Vi arrangerar alla typer av bröllop,både stora och små. Det innehåller allt ifrån bokning av vigsel till att ordna erforderliga dokument, hitta den perfekta platsen,följa lokala bestämmelser, till bokning av detaljer som blommor, tårta, fotograf, frisör, dekoration och mottagning.      

Tillsammans  kommer vi på ett personligt och professionellt sätt planera bröllopet ni alltid drömt om. Med vår hjälp får ni och era gäster massor av tid att slappna av och verkligen njuta av er speciella dag och er vistelse på den vackra grekiska ön Kos.

Vi ser fram emot att planera er speciella dag!

Jessica & Emma

Kontakta oss nu! ❤